ASSEGURANÇA PER A NEGOCIS I COMERÇ

No oblidis protegir el teu negoci i Assegura'l ara

Calculadora d'assegurances de Comerç

Pensa en la seguretat del teu comerç o negoci i aconsegueix amb nosaltres les millors cobertures i preus

consulta assegurança
1. Les teves dades
Calculant... 50%
Al continuar acceptes rebre informació comercial i que en cas d’interrupció deprocés, Seguros Alegret pugui recontactar per ajudar-te en la cotització. Per a això, les dades que hagis completat seran conservades només a aquest fi. Per a més informació, consulta tota la informació legal / Política de Privacitat prèvia a la contractació.

Les millors cobertures

A Segurzon t'assessorem perquè coneguis en profunditat la pòlissa i contractis només les cobertures necessàries per al teu comerç. Confia el teu negoci a Assegurances Alegret.

Estalvi i qualitat

La qualitat no està renyida amb el preu. Amb nosaltres coneixeràs de primera les companyies millor valorades i les seves ofertes. Pensem en cada detall perquè estalviïs.

Pensat per a tu i els teus clients

L'equip d'Assegurances Alegret està a la teva disposició per a ser un proveïdor de confiança del teu comerç o negoci. Ens adaptarem per oferir-te una assegurança 100% personalitzada.

imatge d'assegurances de Seguros Alegret

Quan hauria de contractar una assegurança per al meu negoci?

La teva tranquil·litat és molt important i, com a empresari, sabràs de les possibles eventualitats que poden sorgir desenvolupant la teva activitat comercial habitual. Així que perquè res pertorbi el teu dia a dia i estiguis preparat per a qualsevol problema, sigui quina sigui la seva gravetat, és important que contractis una bona assegurança per al teu comerç.

Protegeix el teu negoci o comerç de qualsevol eventualitat

Que la incertesa no sigui part del teu dia a dia és la nostra principal tasca. Contractar una bona assegurança de comerç amb Assegurances Alegret et garanteix les millors cobertures i qualitat de servei del mercat. No deixis passar més temps sense sentir la tranquil·litat dels empresaris previsors.

A Assegurances Alegret ens preocupem per el teu comerç

© Copyright 2021 - OTS Gestoria - Alegret Asesores S.L, Antoni Alegret Gallart S.L i Gerard Alegret Gordó