ASSEGURANÇA DE LA LLAR

Que la tranquil·litat envaeixi la teva llar

Calculadora per a assegurances de la llar

Protegeix la teva casa d'eventualitats gràcies a una assegurança competitiva amb les millors cobertures

imatge casa seguros alegret
1. Les teves dades
Calculant... 50%
Acontinuar acceptes rebre informació comercial i que en cas d’interrupció del procés, Seguros Alegret pugui recontactar per ajudar-te en la cotització. Per a això, les dades que hagis completat seran conservats només per a aquest fi. Per a més informació, consulta tota la informació legal / Política de Privacitat prèvia a la contractació.

Les millors asseguradores

A Assegurances Alegret només treballem amb les millors asseguradores. Aquelles que realment es preocupen pels seus clients.

Estalvi garantit

El nostre comparador inclou multitud de variables que s'adapten realment a tu i a la teva llar.

Pensat per a la teva llar

Els nostres experts buscaran la millor opció i NOMÉS el que necessites, les cobertures i capitals més complets i adaptats 100% a tu.

imatge d'assegurances de Seguros Alegret

Quan hauria de contractar una assegurança de la llar?

Si tens un habitatge en propietat o be estàs de lloguer és imprescindible que la tinguis assegurada per a qualsevol eventualitat. Ja sigui un incendi, un robatori o el trencament d’una canonada, amb una assegurança de llar el teu habitatge estarà sempre protegit. Si la teva propietat té una hipoteca, el banc t’exigirà una assegurança de llar.

Tria la millor protecció per a casa teva amb Assegurances Alegret

Protegir la teva llar és una qüestió de tranquil·litat. Davant algun problema, sigui de la gravetat que sigui, tenir contractada la pòlissa amb una bona companyia d’assegurances t’alleujarà de qualsevol preocupació. Consulta’ns per proporcionar-te la millor opció de protecció per casa teva.

A Assegurances Alegret et recomanem la millor assegurança de la llar

© Copyright 2021 - OTS Gestoria - Alegret Asesores S.L, Antoni Alegret Gallart S.L i Gerard Alegret Gordó