ASSEGURANÇA DE VIDA PER A HIPOTEQUES

Protegeix la teva inversió davant eventualitats

Calcula ara la teva assegurança de vida associada a hipoteca

Troba la millor oferta perquè el teu banc no s'aprofiti més del compte

imatge casa seguros alegret
1. Les teves dades
Calculant... 50%
Data de naixement
Al continuar acceptes rebre informació comercial i que en cas d’interrupció del procés, Seguros Alegret pugui recontactar per ajudar-te en la cotització. Per a això, les dades que hagis completat seran conservades només per a aquest fi. Per a més informació, consulta tota la informació legal / Política de Privacitat prèvia a la contractació.

Poder triar

Amb Assegurances Alegret t'assegures amb el que realment necessites i tens la possibilitat de poder triar la companyia que millor s'adapti a tu. No deixis que el teu banc t'imposi l'assegurança de vida.

Els millors preus

Tenir a les millors companyies d'assegurances al nostre cercador t'ajudarà a aconseguir que obtinguis el preu més competitiu amb capitals més alts i millors cobertures.

Personalitzat

No som un cercador qualsevol. Posem anys d'experiència a la teva disposició perquè la teva assegurança sigui lo millor possible, pensant només en tu i en les teves circumstàncies particulars.

Creus que hauria de canviar d'assegurança de vida de la meva hipoteca?

El millor que pots fer és sempre buscar altres opcions, cobertures i preus. Comparar amb Assegurances Alegret t’assegura que el teu banc no estigui “colante-la amb un mal preu o producte. Confia en nosaltres en aquesta recerca d’alternatives.

Busca i compara amb Assegurances Alegret

Tenir a un sol clic la possibilitat que un grup d’experts t’assessori de manera personalitzada sobre la millor oferta de mercat, i gratuitament, és una cosa que només Assegurances Alegret pot oferir-te.

La millor assegurança de vida associda a hipoteques amb Assegurances Alegret

© Copyright 2021 - OTS Gestoria - Alegret Asesores S.L, Antoni Alegret Gallart S.L i Gerard Alegret Gordó